0
HU
7 útvonal 33 megállóminden amit látni kell
48 órán át érvényes jegy
25 nyelvű audio-guide
Videó
Email: sales@programcentrum.hu    Tel.: (+36) 1 317-7767
Bónuszfüzet Bónuszfüzet
Program Centrum
header
7 útvonal 33 megálló
48 órán át érvényes jegy
25 nyelvű audio-guide
sales@programcentrum.hu
Tel.: (+36) 1 317-7767

Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a szerződési feltételeket!

A honlapunkon található információk jogi nyilatkozat hatálya alá tartoznak. Kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat is! A Program Centrum Kft. tájékoztatja Önt, hogy a honlap böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Jegyek: a hop on hop off jegyek az első felszállástól számított 48 órán át érvényesek, ezért a jegyeket az utazás teljes időtartamára meg kell őriznie, és minden felszállásnál be kell mutatnia az autóbusz személyzetének. Az érvényes jegy nélkül utazóknak a „full extra” jegy teljes összegét kell kifizetniük.  Társaságunk fenntartja ahhoz való jogát, hogy a programok árát, valamint az azokon való részvétel feltételeit saját hatáskörén belül bármikor megváltoztassa.

Gyermek, diák és egyéb kedvezmények: a 8 év alatti gyermekek, felnőtt kíséretében (1 gyermek /1 felnőtt) ingyen utazhat a hop on hop off autóbuszokon, amennyiben ezáltal nem foglalnak el helyet a fizető utasok elől. A 8 év feletti gyermekek 20% kedvezményt igényelhetnek a jegy teljes árából. A 18 év feletti diákok, magyar, vagy nemzetközi diákigazolványuk bemutatása mellett 20% kedvezményt igényelhetnek, akárcsak az  érvényes Budapest kártyával rendelkezők. A Program Centrum Kft. által szervezett egyéb programjainkon a 6 év alatti gyermekek ingyen vehetnek részt, a 6 és 14 év közötti gyermekeknek az eredeti árból 50% kedvezményt biztosítunk. Ezen programjainkon nincs diákkedvezmény.

Indulási helyszínek és időpontok: a hop on hop off autóbuszok indulási időpontjait és helyszíneit a Program Centrum Kft. határozza meg. A cég törekszik az előre kiírt menetrendet a legpontosabban tartani, azonban fenntartja a helyszínek és időpontok változtatásának, előzetes értesítés nélküli, lehetőségét - a mindenkor aktuális közlekedési feltételekre való tekintettel. Az idegenvezetővel kísért túrák (egyéb programok) indulási és érkezési helyszíne a város központjában található utazási irodánknál történik (H-1051 Budapest József Attila utca 24). A „Vacsora folklór műsorral” és az „Esti fények a Dunán” programjaink után vendégeinket a szálláshelyükre szállítjuk vissza.

Túraútvonalak: társaságunk fenntartja a jogot a túrák útvonalának megváltoztatására városi rendezvények esetén, például: felvonulások, tüntetések, futóversenyek, vagy bármely esetben, amennyiben a közlekedési feltételek ezt megkívánják. Társaságunk fenntartja továbbá ahhoz való jogát, hogy ezen estekben a 25 nyelvű „audio guide” helyett autóbuszain élő, angol nyelvű idegenvezetőt biztosítson.

Buszok: társaságunk fenntartja ahhoz való jogát, hogy a meghirdetett szolgáltatásait, programjait bármikor pótbuszokkal lássa el. Az utasok biztonságának érdekében megkérjük Önöket, hogy mozgó járművön ne álljanak fel. A hop on hop off szolgáltatásnál az ülőhelyek nem garantáltak. Az utazás mindenkor a szabad ülőhelyek kapacitásának függvénye. A zöld autóbuszok 25 nyelvű „audio guide”-val üzemelnek, a társaság azonban fenntartja jogot, hogy bármilyen komplikáció esetén élő, angol nyelvű idegenvezetést biztosítson. A pink buszok angol-német nyelvű, élő idegenvezetéssel közlekednek. Idegenvezetőink ezt a két nyelvet garantáltan beszélik, de külön megállapodás esetén további nyelveket beszélő idegenvezetőket is tudunk biztosítani.

Hajó: a hajótúrát a Dunayacht Kft. üzemelteti. A hajójegyek 2015. december 31-ig érvényesek. Magas, vagy alacsony vízállás esetén a hajószolgáltatás átmenetileg szünetelhet. Rendezvények esetén (például augusztus 20-án) a hajójárat az előre kiírtaktól eltérően közlekedik.

Jegyek visszaváltása: amennyiben társaságunk saját hibájából nem tudja biztosítani a szolgáltatását a jegy érvényességi ideje alatt, akkor visszafizeti a kifizetett jegyár részét, vagy egészét. Panasz esetén a központi irodánkat kérjük felkeresni: H-1051 Budapest József Attila utca 24 vagy e-mailen keresztül a sales@programcentrum.hu címen. A pénz visszafizetésének feltétele, hogy a jegy leadásra kerüljön és érvényes legyen. A hatáskörünkön kívülálló okokból való késésekért, fennakadásokért társaságunk nem vállal felelősséget, az ezen okokból eredő panasz esetén jegyet vissza nem váltunk. Vezetett túrák (programok) lemondása a túra indulása előtt 24 órával lehetséges. Lemondás esetén a túra bankköltséggel csökkentett összegét 2 napon belül visszautaljuk, vagy központi irodánkban személyesen visszafizetjük. A túra összegének visszatérítése nem lehetséges, amennyiben a lemondás az induláshoz képest 24 órán belül történik, vagy az utas nem jelenik meg az indulás megadott helyszínén a megadott időpontban.

Baleset és elveszett tárgyak: kérjük, vigyázzon személyes értékeire! Társaságunk nem vállal felelősséget személyes tárgyainak eltűnéséért, vagy azok sérüléséért. Amennyiben társaságunk hibájából ilyen előfordulna, a társaság felelőssége a megvásárolt jegy árában maximalizált. Ez alól kivételt képez a személyi sérülés vagy a haláleset. Alkohol, dohányzás, étkezés, háziállatok: a buszokon tilos a dohányzás, valamint az alkohol-,étel- és fagylalt fogyasztása (kivétel PET palackos üdítő italok). Háziállatokat nem engedünk fel a buszokra.

Vásárlói magatartás: társaságunk fenntartja a jogot, hogy megszakítsa a programon való részvételét azon utasai részére, akik viselkedése terhes vagy zavaró a többi utas, vagy a személyzet számára, vagy viselkedésükkel veszélyeztetik a többi utas, a személyzet, vagy a saját maguk biztonságát. Alkohol, vagy egyéb kábító hatású szerek befolyása alatt álló, vagy fertőző beteg, illetőleg ápolatlan külsejű /szagú utasok nem jogosultak az utazásra. Társaságunk fenntartja a jogot ezen utasok utazásból történő kizárására. Az utas által a buszon okozott sérülésért, vagy tisztítást igénylő koszolásért 10.000,- Ft tisztítási, vagy helyreállítási költséget számítunk fel.

Babakocsi és mozgássérültek utazása: a babakocsit és a kerekes széket a buszon összehajtva kell szállítani.

Válasszon túrát!
20%
online kedvezmény
Bónuszfüzet
  • Egy évig érvényes
  • Ingyenes vezetett gyalogtúra és bicikli bérlés
  • Ingyenes gulyás leves, sör és rövidital
  • Több mint 20 kupon, amivel kedvezményesen látogathat el múzeumokba, fürdőkbe, éttermekbe Budapest egész területén
Budapest Card
Budapest Card 24hBudapest Card 48hBudapest Card 72h